Termeni si Conditii

1. Datele de identificare ale comerciantului

VALDINO STORE MARKET SRL, cu sediul social in Com. Maneciu, sat Maneciu – Ungureni,  nr. 96, judetul Prahova, cod postal 107365, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 29/1995/2016, CUI 36733479, avand cont bancar nr. RO91 BTRL RONC RT03 7327 4001, deschis la Banca Transilvania agentia Valenii de Munte.


2. Modalitati de achizitionare a produselor. 

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).

E-mailul primit automat de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic via e-mail in mod automat iar CONTRACTUL se considera incheiat intre Valdino Store Market  SRL si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la VALDINO STORE MARKET SRL , prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de confirmare a COMENZII.

VALDINO STORE MARKET SRL  nu vinde produse in sistemul „din usa in usa” (door to door) si ca urmare, nu avem angajati care sa se deplaseze la locuinta dvs. pentru a comercializa produsele noastre.


3. Pretul produselor. Modalitati de plata

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, TVA ul este inclus, societatea nefiind platitoare de TVA  si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxa de timbru verde cat si taxa de transport.

La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.


4. Informatii despre livrare

Pentru informatii despre livrare click aici.


5. Dreptul de retragere

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre VALDINO STORE MARKET SRL). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze VALDINO STORE MARKET SRL cu privire la decizia sa de returnare, prin una din urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere ce se regaseste aici.

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).


6. Garantii

Pentru informatii despre acordarea garantiei click aici.


7. Forta majora si cazul fortuit

VALDINO STORE MARKET SRL  nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre VALDINO STORE MARKET SRL.


9. Disfunctionalitati ale site-ului

Informatiile continute de acest site sunt doar in scopuri de informare. Informatiile sunt furnizate de VALDINO STORE MARKET SRL  si, in pofida faptului ca incercam sa publicam informatii actualizate si corecte, nu garantam si nu ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste: acuratetea, fiabilitatea, integritatea, compatibilitatea sau disponibilitatea si functionalitatea online a site-ului in termini de: continut, informatii, produse, servicii sau grafica. Orice act (de incredere) care se bazeaza pe astfel de informatii este prin urmare asumat de catre utilizator. In aceeasi perioada, VALDINO STORE MARKET SRL  isi rezerva dreptul de a dezactiva paginile web si a intrerupe activitatea magazinelor on-line din motive tehnice, de mentenanta si intretinere.

In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot ce ne sta in putinta – in limita posibilitatilor tehnice – de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de expediere sau va vom anula comanda, caz in care veti fi notificati.

Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi VALDINO STORE MARKET SRL  nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

• utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
• preturile afisate, transport sau alte servicii;
• intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
• virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;
• erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
• deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;
• continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.

Retur 14 zile

Posibilitate de returnare in 14 zile

Livrare Gratuita

Pentru comenzile mai mari de 300 lei

Livrare Rapida

Livrare prin curier rapid oriunde in tara

Consultanta 24/24

Consultanta telefonica sau prin email