Garantie si Returnare

Indiferent de motivele pe care le aveti, puteti sa returnati orice produs comandat. Doriti o alta merime sau un alt model, sau alt produs in loc, nu este nici un fel de problema, alegerea va apartine. Noi ne dorim sa fiti un client multumit si fericit si speram sa reveniti pe pagina noastra pentru alte cumparaturi. 

Dacă consideraţi că problema nu este rezolvată rapid şi în interesul dvs puteţi reclama la directorul de magazin ( 0742056746 ).


Atenție: 
Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)


Doriti sa returnaţi un produs?

Completaţi acest formular de retur si primiţi automat toate informaţiile necesare!

Cererile de retur se efectueaza prin completarea formularului de mai sus. Termenul legal in care puteti solicita returnarea produselor este de 14 zile de la primirea lui. Dupa completarea datelor cititi cu atentie procedura de retur. Puteti verifica "Termeni si conditii" aici.

Daca aveti nelamuriri, ne puteti contacta in timpul orelor de program.

Retur 14 zile

Posibilitate de returnare in 14 zile

Livrare Gratuita

Pentru comenzile mai mari de 300 lei

Livrare Rapida

Livrare prin curier rapid oriunde in tara

Consultanta 24/24

Consultanta telefonica sau prin email