Despre Livrare

VALDINO STORE MARKET SRL este un concept-store: oferim preţuri mici în detrimentul unei date de livrare mai indelungate. La fiecare produs este mentionat un termen de livrare orientativ dar veti fi contactati telefonic inainte de expediere.

Livrare in România prin compania de curier rapid Urgent-Cargus.

Livrarea comenzilor dvs. se efectuează prin curier rapid, la adresa indicată de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonică a comenzii.

Livrarea in România costă 19 lei indiferent de localitate (nu se taxeaza kilometrii suplimentari). Costul livrarii este fix indiferent de numărul de produse din comandă, dealtfel, la minim 300 lei, curierul devine gratuit.

Dacă livrarea dvs. întărzie sau întămpinaţi neplăceri, va rugăm sa ne contactaţi.

Pentru moment comenzile efectuate NU se expediaza in alte tari. Acest magazin se adreseaza doar clientilor situati in Romania. Produsele comercializate nu sunt destinate revanzarii in magazine online sau fizice, nu vindem en-gross.

Plata comenzii la curier

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectuează la curier, acesta va eliberează chitanţa ce însotește factura din interiorul pachetului. Suma de plată este exact cea stabilită in comanda dvs, curierul nu este in masură să vă solicite nici un fel de taxă suplimentară.

Garanţie de retur

Toate produsele comandate beneficiază de garanţie de retur indiferent de motiv. Citește mai multe despre Garanţia de Satisfacţie.

Retur 14 zile

Posibilitate de returnare in 14 zile

Livrare Gratuita

Pentru comenzile mai mari de 300 lei

Livrare Rapida

Livrare prin curier rapid oriunde in tara

Consultanta 24/24

Consultanta telefonica sau prin email